Valborg

Jaha, ska man fira denna dag på nåt vis eller?! Nä inte jag iaf... Jag hade ärligt talat glömt bort denna dag fram tills igår, och då insåg jag även att man är ledig imåra :) jag var inställd på att jobba jag... Haha! Men en ledig dag tackar man väl aldrig nej till?! Vad den dagen bjuder på återstår att se, beror lite på hur vissa affärer har öppet imåra. Jag och Madde har endel planer, får se hur det blir. Men på em ska vi iaf till stallet och trimma våra fina hästar :) Viran var en väldigt fin häst idag, det gick riktigt bra! Hoppas det fortsätter så imåra, fast det kan lika gärna va en skitdag, men det får jag ta och lösa då. 
Idag efter jobbet for jag en sväng till Frempa på salongen, jag skulle färga fransen som vanligt, ögonfransarna alltså. Jag tycker det är så lättsamt och behändigt att ha färgade fransar, bara att böja upp dom (annars ser jag inget) och så är det klart! Allt för att spara tid på morgonen... Jag = tröttmössa....
När jag kom hem från stallet ikväll så kom Madde och Isahunden så vi tog oss en promenad med alla vovvarna, och tänk, dom skötte sig förvånansvärt bra! Med andra ord, Maja bet inte Isa :) Isa var väldigt intresserad av Siri och ville nog ha henne som sitt lilla skötebarn, Siri ville dock inte bli adopterad av Isa... Efter promenaden blev det broccoli och lax till middag :) 
 
Här är min dag!