Fredag

Denna dag började med att jag tog en lång hundpromme, farmorn kom hit å var med Ella under tiden, perfekt! Slapp jag kaoset med barnvagnen å tre hundar, i nysnö... eller ha henne på ryggen, då blir det minsann ingen långpromme, hon börjar bli lite tung, eller så är det jag som blivit för svag... oklart. 

Fint var det på våran morronpromme! 
Jag hade tänkt att Ella skulle vara vaken idag, men vid kl 14 gick det inte längre... allt var tvärNEEEJ å högljutt... ner i vagnen å ut, zzzz på några minuter. Zune är en utomordentligt bra barnvakt, som igår när Ella sov på hundbädden la han sig så fint där brevid, å idag låg han i sin stol hela tiden medans Ella sov ute. 
Ella somnade igår i bilen när vi varit till hc, så jag bar in henne å la henne på hundbädden helt enkelt, å där sov hon, lääänge... efter 1,5 timme väckte jag henne... 
(null)

Idag när Ella sov så passade jag på att städa! Så jag kan ägna hela helgen åt att pynta 👏🏼👏🏼👏🏼🤗 jullådan hämtade jag å Ella för en stund sen. Å där ute i förrådet fick Ella syn på en liten halmbock, den skulle med! Och vart ställde hon den?! Jo vid kaminen, precis på samma ställe som där den stod ifjol.... hon minns då allt oxå.