På väg hemåt igen

Sitter i bilen på väg hem nu. Vi har haft det helt fantastiskt bra! Åka båt var inte alls så läskigt som jag tänkt mig, även fast jag fick svindel av galaxys storlek... Hemskt stor båt det där! Över 200 meter lång, 30 meter bred o hade plats för närmare 3000 pers. Ja ni fattar, stooor båt! Att vara på båt var som en blandning av hotell o flygplats (själva shoppingen var som på en flygplats) väldigt trivsam miljö men dock stor risk att gå vilse, tack o lov för tydliga kartor! 

Behöver jag ens skriva att det var typ 99% män på denna jaktresa?! Eller som en vakt på terminalen sa: vapenkryssning... Så, vad har vi gjort då? Jag sammanfattar. 
Ätit mat i massor
Druckit alkoholhaltiga drycker 
Shoppat loss på taxfreen 
Gått på jaktmässa 
Lyssnat på föreläsning 
Druckit ännu mer... 
Kört fel med bilen endast två ggr! Och det var fredag em när vi kom ner så jag tycker inte de räknas. Rusningstrafik i Stockholm lixom. 
Bott på hotell 
Ätit på Texas long horn i Stockholm! Vilken succé, bästa på hela helgen, haha! 


Lite båtbilder :) bilden i mörkret är från hotellrummet strax innan galaxy ska ut till havs igen. Männen på promme ute på däck o så fick vi möte med en annan skräckinjagande båt... 


Maaaat!! Och dryck! Bilden med majsen på är från gårdagens middag på Texas, så sjukt god mat där, jag åt "surf and turp" en oxfilébit med en halv hummerstjärt, vitlökssmör o pommes, mmm, börjar typ dreggla bara jag tänker på det...


Lite blandade bilder från båten. Förfest i vår gulliga hytt, observera att Nicklas ser livrädd ut... Tror han tittar på skavlan. Mami fönar håret i handtorken... Jaa joo... Frågor? 

Just nu befinner vi oss på E4 och bobban (bilen) får sträcka ut! Lite trafik o fri fart :) även att det snöar här... 

Adjö.