Bantning...

Idag har jag o Frida ränt runt på diverse butiker, jag hittade äntligen en ram till min poster :) sen råkade jag köpa massa annat oxå, så som nya dukar, och en guld ananas! Wooow!

Så, här ser ni nu väggen i vardagsrummet, nu sitter nya "tavlan" på plats, och hyllan pryds av en stilig ananas i guld! Och på bordet ligger en ny duk som av en händelse råkar matcha som små runda dukarna väldigt bra :) mm ibland går det bra!

Nåt som gick mindre bra var dagens veterinär besök, eller själva besöket gick bra, det var bara vaccinering på schemat. Men Siri MÅSTE banta! Typ 2 kg! Annars lät det som hennes ben skulle gå av. Vattengympa var att rekomendera, då belastas inte hennes leder av hennes övervikt, nu tyckte jag att veterinären överdrev en smula... Men jag råkade nämna att hon hade en flytväst, perfekt sa hon, så ja, nu ska Siri kastas i Indalsälven o bränna fett!! Zune tyckte det var väldigt spännande hos veterinären, han snokade runt i lådor, uppe på bänken, fick en terrorattack mitt på golvet i undersökningsrummet... Lars tyckte han uppträdde urfånigt! Och Siri satt mest o stirrade på Frida o ville söka tröst, först få spruta o sen bli beordrad vattengympa... Inte kul! Inte kul o höra att man är för fet o att benen kommer gå av.