Stängt!

I hårkan för i år, ja det är vad jag har pysslat med idag. Gått på tur m hundar o fikat oxå förstås. Och sen har jag fått sjukt ont i hälsenan! Började lite smått i hårkan, då trodde jag att det var nå knas nere i stöveln, typ att långkalsongen hade korvat sig och tryckte, men nej.  Trodde det skulle gå över... Men efter att ha varit till stallet o gått ännu mer kan jag knappt gå nu! Har behandlat med liniment och lindat om nu, det gör så ont så jag kan inte ens vicka på foten... Ska det vara såhär?! Har givetvis googlat på detta, det stod att inflammation i hälsenan inte var helt ovanligt hos äldre personer... Jag får väl se mig som gammal nu då. Eller är det nåt annat fel på hälsenan?! 

Om en stund kommer Madde o Isa (hennes hund, Zunes tjej) hit, vi ska ha filmkväll :) det blir trevligt! Men fram till dess får jag väl sitta här i min fåtölj...eller så får jag väl hoppa runt på ett ben, det är jag ju van sen stukningen, samma fot denna gången. 

Länge kvar tills det är möjligt att ta en sån här gul bild igen. Men om ett tag kan man förhoppningsvis ta vita fina bilder :)