Symmetriskt 🙌🏻

Jaa nu är det symmetriskt med stenplattorna utanför bron å altanen! När altanen byggdes så önskade jag en trappa i vinkel, önskan gick i uppfyllelse! Men detta innebar då att det var på ena halvan av trappen stenplattor å andra halvan grus... ej symmetriskt! Ej vackert. Men idag hörrni, idag blev det ordning på 111:an, jag beställde ett jobb, förklarade å drog linjer i gruset å herrn fixar det! 👌🏼 jag hjälpte till efter bästa förmåga, bar stenplattor, kom med glada tillrop, rensade ogräs... ja mer än så hinns lixom inte med när Ella är med å grejar oxå 🙈 eller jooo, jag fick till en mycket fin stenläggning typ emot/under altanen, ska fota den imåra. 

Arbete pågår, han kan han! Och Lars han kan konsten att vara ivägen... alltså han har en hel gård att vara på, men Nää han ska lägga sig precis där arbetet är. Och inte flyttar han sig heller, han fick utegångsförbud en stund. 
Lilla chefen står och inspekterar när det kommer ett lass med matjord. Ska bli gräs nu mellan stenplattorna å stora gräsmattan, inget grus som man kör fast i med sina små spröda fötter så man måste ropa på hjälp... kommer bli mycket fint/mysigt/hemtrevligt/välkomnade/härligt dessutom! 
Ska ta en bra efterbild imåra oxå så ska ni få se skillnaden 😊 
(null)