Bellman Jonsson

Jahaaa, hade just tagit mig tid å ork att skriva ett långt inlägg å så försvann det… 

Jag börjar om!😡 

Nu har iaf Bellman Jonsson flyttat in här på 111:an till Ellas stora glädje! Klara tycker oxå han är skoj! Bellman är då en katt, ja ni läste rätt. Såhär tänkte jag: Lars lever ju inte så länge tid och ett hus utan djur är otänkbart, någon hundvalp har jag inte tid att fostra just nu så valet föll då på en katt. Ella har önskat sig en katt så länge jag kan minnas, hon älskar dessa djur! Men skulle det vara en katt i hemmet skulle det vara en behaglig sådan, lugn, snäll, bra med barn, klappvänlig å mysig. Så valet föll då på Ragdoll. En trasdocka till katt alltså, å det stämmer verkligen, när man lyfter upp honom så hänger han bara där. 

(null)

Så i söndags åkte jag å en kompis för att hämta hem Bellman. Åka bil med katt… jag hade tänkt att detta blir inte kul, han kommer jama, kräkas, klösa i buren. Men så fel jag hade! Han sov hela vägen, sa inte ett ord under den 20 mil långa färden. 
När vi väl kom hem så visade jag honom lådan, han kissade å sen gick han husesyn. Helt orädd, trygg kissekatt! Å han är snäll å gosig, såklart så är han väldigt busig oxå, han är ju en kattunge. Men mest så sover han… 
(null)

Lars tyckte det var spännande med en liten katt, hans största uppdrag nu är att övertyga Bellman om att han är snäll, men Bellman kollar knappt på honom… 
(null)
Ella har fullt upp med sin katt! Hon busar med honom, sitter bredvid honom när han sover. Hon bara älskar honom ❤️ han är en väldigt social katt, när vi äter sitter han på kökssoffan (vill gärna upp på bordet, men då lyfter vi ner honom) han är med i soffan när vi kollar på tv, ska som med överallt. Mysig kille, för det mesta, när han är som mest busig sätter han klorna i strumporna! Å så han han bitas… inte hårt utan bara på bus, men vi jobbar på att han inte ska bitas å sätta fast sig i stumporna.  Jag har klippt hans klor idag! Får se om det gör mindre ont i fötterna nu. Just nu så sover han… å lär göra det i många timmar.