Torsdag.

Kära nån vad denna dag var gått fort! Jag och Ellababyn vaknade vid 8:30, jag vet, jag är sjukt bortskämd med min sovande superbaby. Fast inatt var hon faktiskt vaken vid 3:30 och höll på med nå stök, men hon med lite buff i rumpan så somnade hon om på nån minut, på natten ska man sova, inte stöka. Så det så. 

Efter frukost å diverse bestyr åkte vi ner till udden för att rasta packet, Ella sov sig igenom hela rastningen, kul tjej, jag som hade klätt henne så hon skulle kunnat hänga med ut å kika på träden och allt. 

När vi kom hem igen så vaknade Ella å hon önskade sig lite mat, sen kom farmorn, då blev det promme på byn, idag hittade vi en perfekt runda, obeserva - runda. Inte vända på en femöring. Runda, viktigt! När vi var åter på 111:an blev de fika, de var vi värda efter prommen. 
Och medans farmorn underhöll Ella så passade jag på å klippa gräset, perfekt. 

När vi skulle åka till udden var de endast 11 grader, så fram med äggskalet! Det var helt spegelblankt på vattnet, fint och völdigt ovanligt. Hundarna ser ut att ha kommit överens om att dom skulle kisa på bilden...