Kul att bo i skogen!

Man kan ju få se diverse olika djur inpå tomten. Idag har jag sett en mård!! Tror den var ute efter fågelägg, hörde en mycket upprörd fågel. Men det började med att alla hundar som låg inne o sov flög ut i full fart, och jag efter! Och upp i en gran for en stor stilig mård, sen hoppade den vidare till nästa träd och in i en stor dunge, sen var det borta... Siri gafflade som en galning, Zune irrade runt o skrek, Lars han tog det hela med ro, kollade lite o gick upp till mig som stod på bron. Men det var kul att se den så nära, den var betydligt större än vad jag hade tänkt mig att dom skulle vara, jag hade tänkte mig en iller i strl XL, fast det här var ju XXXXL! 
Den skulle nog norpa ägg i holken som står alldeles utanför staketet här.

Ja ni ser holken. Mjaaa, här var det nyss en äkta mård, coolt! 

Lars står o kollar om den ska komma tillbaka...tror knappast de, inte än på ett tag iaf. Beror väl på hur mkt äggen lockar. Eller det kanske har blivit fågelungar i holken nu?! Dom måste skyddas, mina bästa flugsnappare!! 

Om det finns nån som inte vet hur som ser ut :) fin va?! 

Idag skulle jag ha ridit fina Catch, men han har tappat en sko, så det blev ingenting av med det. Letade skon i hans sommarhage, men fick ge upp... Hade jag hittat den hade jag ju kunnat slå på den, om den varit rak vill säga. Jag börjar bli van att spika i catch fötter... Skon jag slog på häromdan sitter fortfarande kvar :) nöjd jag! Hahaa!

Zune o Siri på torpet idag. Nöjda hundar!