Gott nytt år!! 🎆

Årets sista dag spenderade vi ute i skogen med ett gäng från byn, det grillades korv, lektes i snön, och så var det skyttetävling. Lerduvor! Va nog minst tio år sen jag pangade lerduvor... minns att jag träffade en då, en som hade landat, nere på dammen  på isen, hos morgan... minns även att man får ont i axeln efteråt 🙈 idag lyckades jag faktiskt träffa en duva som var i luften!!! Lyckan var total!  Axeln är nu lite öm, men det var de värt, var kul å panga. Lars den sure fick stanna hemma  under denna utflykt, nog för att hör klent, men detta hade han nog inte uppskattat. 

(null)
Efter två timmar i skogen åkte vi hem, Ella höll på frysa ihjäl sa hon... blir väl så när man vägrar röra sig nå mycket... Men fram till ihjälfrysningen hade vi mycket trevligt! 
(null)

På vägen hem stod de en ensam stackars ren, den såg ledsen ut, blev typ glad när vi stannade bilen å pratade med den, den ville nog åka med å få hjälp att hitta sin flock, stackars... Ella ville inte med ut å prata med renen, men sen när jag var åter i bilen - jag vill oxå klappa renen! Hon hade sett att jag klappade den... tam ren ändå 😊
(null)

Väl hemma väntade en nyårspresent! Ella har ju pratat om en sparkcykel så länge jag kan minnas, å igår när jag å mannen gick på stan så fanns där plötsligt exakt en sån som hon ville ha! På halva priset dessutom. Fanns bara ett å göra! Lyckan hos Ella var total!! Å när sparkcykeln Flyttade in så flyttade bobbycar ut, perfekt. 
(null)
Vid nyårsmiddan var det glitterhattar som gällde, Klara var rask att ta av sig sin, hon uppskattar inte huvudbonader... till middan hade mannen lagat en utsökt älgfile! Satan så mör å god den var 👌🏼 

Nej nu ska jag ut å gå med lars, innan desserten! Marängsviss 😍 

Gott nytt år på er alla!!