Läkarbesök

Igår var jag o Ella på hälsocentralen i Ås, babyn skulle väga sig å göra en läkarkoll, tillåt mig kalla de besiktning. Men hon fick börja med vägning, 4,2 kg visade vågen, hon har det gott ställt Ella 😊 och besiktning gick hon igenom ua. Ni kanske minns att jag skrev förut om besiktningen dom gjorde på bb, när dom kastade henne,  det gjorde läkaren nu oxå, bara det att jag var inte översvämmad av hormoner så jag såg tydligt  att det inte var nåt kast av babyn...tvärtom faktiskt, han lät henne falla några cm, men på bb såg jag kast uppåt flera dm!och ingen som tog emot henne. 

Ella har just fått till det här med att kunna le lite mer medvetet, hur kul som helst! Givetvis är hon världens sötaste 😍 älskade lilla Ella! Mysigt att sova hos farsan - bild från i söndags då dom två tog en tupplur

Idag har vi varit i ås på traditionsenligt fika å långpromenad 😊 och i em blev det ett stallbesök! Tänkte att jag skulle visa Ella hennes framtida kamrat Elvira, men babyn var väldigt ointresserad å valde att sova bort hela stallhänget. Bättre lycka nästa gång. Men jag hade en trevlig stund i stallet! Bra stallhäng med gänget.