Lördag

Jaha vad har vi gjort denna dag?? Klara å jag steg upp vid 7:30, då hade hon sovit färdigt, inte jag dock... men för att övriga skulle få sova så tog jag med henne å klev upp. Efter en timmes lek med henne så kom de övriga oxå upp 🤗 frukostdags! Sen var det dags för Klara att ta sin förmiddagslur, så vi gick på tur på byn. Herrn å ella åkte till verkstan för att fixa diverse verkstadsuppgifter. Ella berättade sen stolt att hon kört en stor blå traktor, jättestor! 
Efter lunchen var tanken att Klara skulle långsova i flera timmar medans jag, ella å Lars åkte till lit för att shoppa hundmat å lördagsgodis i lugn å ro. På vägen hem meddelade herrn att Klara hade vaknat.., ingen långsovning. Herrn fick prova mata i henne välling, gå med vagnen, nä hon skulle inte sova! Å vi hade åkt ner till vattnet för att kasta sten å rasta oss lite, var så fint å fridfullt där så 😊 
(null)
(null)
Två som var lyckliga över att få lufta sig på ny mark! 

När vi kom hem igen så skulle vi vara ute å leka lite, Klara fick då sitta i vagnen å kolla, hon som vägrade sova... jag tänkte att hon börjar väl knorra snart å vill lägga sig. Men icke! Hon satt där hon å tittade å tittade, sa inte ett ljud, hon bara kikade på allt, nyfiken som hon är.  (null)
Tittade på träden, tittade på ella som gjorde geggamoja... efter nån timme så kom knorret, la ner henne, näää inte sova. Sen gick vi in, lekte, lagade middag, åt. Inte sova! Lekte lite till inne på Ellas rum, sen blev klockan 18 å hon såg mer eller mindre berusad ut! Så trött så trött!! Men inget gnäll. Tog på pyjamas, matade å pang så sov hon. Helt slutkörd den lilla tjejen. 

Nu ska jag gå på byn med Lars. Igår fick vi sällskap en liten bit av en förrymd hund... jag återlämnade den till sitt hem, rastad å klar. Den hette tydligen Bosse, jag frågade, ifall den skulle komma Nån fler gång så jag kunde ropa på den, den for ju som ner i diktet å var allmänt ostyrig. Bråksugen var den oxå, det syntes! Men Lars är inte den som bråkar, shiii fick Bosse