En tur på Ica

Blev det idag innan vi åkte till Ås. Hej å hå vad Ella tycker det är festligt att handla! Hon kör korgen i raskt tempo genom butiken, fast ibland släpper hon den å går iväg utan, men då är det vart att påminna henne om den så går hon tillbaka å hämtar den. Hon lägger ner alla varor i korgen oxå, med en rejäl duns... så är de nåt mindre tåligt får hon stå över. 
Jag önskar mig barnkundvagnar till Ica Krokom! Det hade varit toppen. Ska höra om dom inte kan införskaffa några sånna 😊 betydligt lättare att köra sån än att dra en korg. 

(null)

Hos momma å moffa provade vi solglasögon idag, Ella tyckte hon blev riktigt cool! Kan inte annat än hålla med. 

Nu hoppas jag att vi får sova inatt... natten som var va inte kul, Lars hade rännskita å skulle ut hela tiden! Tillslut fick han stanna kvar ute, jag blev less på att släppa ut honom hela tiden. Han fick komma in imorse igen, guu va han ska ha känt sig trött idag, han är inte van att behöva vara ute om nätterna. Och så är Ella snorig, och har hörntänder på väg upp, det kan ställa till nattsömnen det oxå, Jaja, jag blir glad om jag får sova några timmar iallafall.