Ojdå

Känns som de va ett tag sen jag var in å skrev nåt här. Vad har vi pysslat med då sen sist? 
I torsdags var jag å Ella till aspås å hälsade på hos fempa, fika å lunch blev de där, och så en massa gåing med Ella förstås, runt runt runt å fram å tillbaka, hej å hå! När vi var åter hemma igen så somnade hon å jag städade (sanerade) huset i över två timmar.... det blev fint! Och det varade i ungefär - tills Ella varit på golvet å hundarna gått ett varv inne... men dessförinnan var det toppklass! 

Ella har fått sin fars mancold... en kväll här kunde hon verkligen inte sova, hon var så ledsen å varm, lilla gumman. Klockan 03 gav jag upp å gick upp å stoppade i henne en alvedon, sen kunde hon sova några timmar, jag med 😊 hon vaknade sen på morronen strålande glad (som alltid) men fortfarnde sjuk.... och lite varm. Men hon håller igång som vanligt. 
 
Idag har jag varit till aspås å ridit! Så himla kul! Vilken häst jag har fått äran att rida då. Först var jag lite skeptisk, en fux (dom är som dom är, fux = en hästfärg, tänk rödhårig) och så ett sto på det! Fux märrar brukar inte vara så lättsamma alla gånger.... men denna häst är verkligen helt fantastisk!!  Hon är sju år, snäll, trygg, glad å väldigt possitiv till arbete, man kan alltid be henne ta i lite till och hon gör det,här är det ju jag som inte orkar, än. Så nu blir det träningsvärk att vänta för mig... 

(null)
Titta hörrni! En öronbild!! Det var ett tag sen ni fick se nån sån. Kommer bli fler av den sorten framöver 😁👌🏼