Fick den!!

Fortsättningen på jakten efter möss på herrgårn kommer ni givetvis få följa. 
Och den kommer här 😊 imorse klev jag upp och gick ut i köket för att kolla fällan, HAA!! Där låg en stendöd mus!! Ja vad mer ska jag skriva om detta, det var ju tämligen odramatiskt... Jo jag kan ju skriva att Siri hade stora sömnproblem igår kväll, hon som alltid sover under täcket låg ovanpå! Hon låg på helspänd, i startgroparna lixom, redo att göra ett utfall o spinna in i köket för att döda! Men efter ett tag somnade hon ändå och fällan fick ta över :) nu är den laddad igen för vem vet hur många polare den där typen har som bara väntar på att få flytta in?! 

Imåra är det nyårsafton, men det vet väl det flesta, var bara tvungen att skriva det, mest för att påminna mig själv... Jag är helt dagavill, det är aftnar, helger, klämdagar, inte lätt att hålla reda på allt! Jag jobbar på i vanlig ordning trots oordning på alla dagar. 
Men imåra, hör o häpna, är jag ledig!!! Ska först ut o motionera hundar, rida catch innan firandet kan börja. Fira ska jag o mannen göra tillsammans med Maj, Roger och lilla Anton. Ska bli spännande att träffa Anton för första gången :) bäst att göra bra intryck så han vill träffa mig nån fler gång. 

Nej nu ska jag sova. Gonatt och sov tills ni vaknar! 

Glöm inte nappen hälsar Zune