Tisdag

Bra med veckodag som överskrift då jag knappt vet vad det är för dag - tänka tänka. 

Igår var jag å mannen till Sundsvall, Ella fick vara hos momma å moffa under tiden, ingen konst! Våran lilla tripp började med shopping i Sundsvall city, sen åkte vi vidare ut mot brista, där började vi med bauhaus, sen blev det Ikea och sist själva shoppingcentret. Guuu på slutet var jag nästa helt yr å ögonen gick i kors.... men det blev en lyckad dag med diverse bra å ha saker inhandlade! 

Imorse när vi vaknade hade jag verkligen ingen aning om vad vi skulle hitta på denna dag, men när jag kommit ur sovkoman skulle jag kolla va klockan var på mobilen å såg då att Ankan hade skirivt - ska ni med på djungelhuset? Javisst, klart att jag å Ella skulle till djungelhuset! Mannen fick lov att stanna hemma å meka grävmaskin, sånt där ståhej är inget för honom. Men det var helt klart nåt för Ella! Hon tyckte det var hejigt ska ni tro! Vi badade bollhav, klättrade, åkte rutchkana, jagade bollar, gick å gick å gick, tillslut gick hon tillome själv! Bra med madrasserat golv. Roligast tror jag nog att hon tyckte kanan var! Hon skrattade å så fort vi kom ner skulle hon vända sig om å gå upp igen, samma väg som vi kom ner, dålig ide... men vi klättrade upp ett x antal gånger i den madrasserad puckelpisten för att ta oss upp till kanan, och guuu vilket svettigt detta var! 

(null)
Bollhav å kana, två favoriter!! Jag hade grymma byxor för att åka kana, om man ville åka fort vill säga, och det vill vi! Fläktade skönt! 

(null)
 Hela gänget samlat, familjen Viltfare å familjen Boson! Å så Ella förstås. 
Efter tre timmar, med lunchpaus mitt i, på detta ställe så var Ella trött, hon tvärsomnade i bilen på väg hem, hemma kunde jag lyfta över henne dirket till vagnen å hon fortsatte sova, sov i över två timmar! Bra rastning av barnet med andra ord. Så medans Ella sov tog jag å städade å röjde upp på henens rum som var till hälften nå form av förråd... 
(null)
Ny matta köpte jag i Sundsvall, på hm home, dom har så mycket fint där!! Nu har hon även fått upp sin lilla bokhylla (tavellist) så hon sjölv kan gå å plocka sig en bok, och framför allt så ser hon böckerna bra! 
Köpte två små söta luftballonger på shoppis för några dagar sen, dom passade bra på Ellas rum tyckte jag. 
(null)
Men kolla in denna kvällsgröt, ja det är lite gröt under alla hallonen som vi plockade på kvällsprommen. Hon åt nästan upp alltihopa! Resten tog jag. Men är det inte märkligt, när man plockar hallon ute å äter dirket så är dom ju så perfekta å goda, men när man ska ha dom till nånting, typ i muffins, till kladdkaka, på gröt, ja vad som helst, så blir dom sura! Dom är ju allt annat än sura ute! Vad är det som händer med dom...?