Du ska inte rulla in i fel boning...

Meeen, det gjorde zune igår... vi var i Ås igår, jag gick en tur med hundarna i skogen innan vi skulle till stan. Zune härjade på i vanlig ordning, kutade lite hit å dit å rullade i mossan. Helt plötsligt så flyger han upp ur mossan å kastar sig ner vildare än nånsin!! Han flyger runt längs backen med svansen mellan benen, jag känner såklart igen vad han var lyckats med, inte första gången! Han har lyckats rulla rätt på ett jordgetingbo. Tänk er tjuren Ferdinand, (fast en Ferdinand som är lite galen redan innan getingen) zune han visste inte alls vart han skulle ta vägen, tog en stund innan alla var borta tror jag, jag gick inte direkt fram å kollade hur det gick, det där fick han lösa själv. Mitt uppdrag var att skynda  därifrån med allihopa! 
Resultatet av denna rullning blev några getingstick, ett på ögat, ett på läppen, ett på benet å nåt i sidan... zune var mindre snygg ett tag, men efter en timme syntes ingeting. Tur!! 
Stadsbesöket gjordes på lillänge så det var ju nära till veterinär om det skulle ha behövts. 

Jag, Ella å momman var grymma på shopping igår. Lindex var en butik där vi tillbringade lång tid, Ella kollade på kläder, mest badkläder,  vilket inte var aktuellt att köpa, men vi köpte ett gäng nya trosor, strumpor, byxor, tröjor å hårsnoddar, så mycket fint 🤗 

Här ser ni ett klassiskt trassel som lätt blir när vi går i skogen... varsin stig... å så stackars zunejäven efter en rullning på fel plats. 
Mitt lyckliga frukostsällskap! 
(null)

Idag ska vi åka till Hårkan å härja! Det blir kul 😁