Herr kantarell!

Idag har jag varit ute på kantarell-jakt med jobbet, gick väl sådär, vi hittade några fina gula svampar, såpass att det räckte till en liten toast iaf :)

Och vet ni vad, jag tror jag börjar bli förkyld! Lätt hänt när jag inte sover som jag ska, liten Zune måste ju få gå ut och pinka, om det så är mitt i natten... Jag brukar kunna bota mina förkylingskänningar genom att "sova mig frisk", men det jan jag fetglömma!!! För imåra ska jag tydligen börja kl 06:00! Blir jag inte sjuk efter det så är jag nog tamefan odödlig oxå...!
Nu har jag iaf gjort min första akuta åtgärd, sockor på, i sängen, varma fötter - len hals. Men jag är tveksam om det hjälper... Äh jag kan lika gärna bli sjuk, det var så längesen sist, då kan jag ägna mig åt att sova på dagarna, ja, när Zune sover vill säga...

Idag har Lars och Zune suttit i hundgården, och jag tyckte att Z hade vuxit under dagen! Hallå, jag var borta i nio timmar..! Men kära nån vad han låter när jag kommer hem, han springer efter mig vart jag än går i ca en kvart och under tiden pratar han på som bara den, gnäller, piper, skriker och så lite yl på de... Och pratar jag med honom låter han ännu värre!

Nu ska jag ta och paniksova här, ska snart kliva upp!!

Skogens guld :)