Fredag!

Nu gör vi helg! Konstigt ändå, helg, det var längesen jag fick känna den här känslan - nu är det helg! Efter fem dagar på dagis så behöver vi lite ledigt nu, jag å Ella har ju såklart drabbats av dagisbaciller, hon är snorig å jag har lite ont i halsen, men inte så vi ligger däckade på nåt vis, utan bara lite drabbade helt enkelt. Sista dagen på inskolningen gick till en början bra,  vi var ute å lekte, sen dåligt, Ella var trött (efter en stökig natt med snor i näsan å så)  å hungrig, det serverades banan å äpple på förmiddans fruktstund, så livet återvände, en stund... vi gav upp de där med å vara ute å passade på att gå in när det var tomt överallt, då blev livet toppen igen!! Även pappan var med på dagis idag, tur att han fick se att hon faktiskt var glad å trivdes. Ella knatade runt där inne å grejade med det mesta, lego, åkte kana, lekte i köket, kastade bollar, pysslande med roliga saker på väggarna, la pussel mm. Men efter lunchen åkte hem, så hon fick sin långlur hemma å jag slapp sitta å vänta i  typ två timmar på att hon skulle vakna... 

(null)
Vilket projekt det är att gå till postlådan med denna dam, är så mycket man ska göra på vägen dit, plocka stenar, titta på svampar, känna på vägen... tack å lov så gär hemvägen betydligt mer målmedvetet! Hon skulle ju lämna brev till sin far, men måste även kolla in grannens buskar som är fulla med blommor - snyggt tycker Ella! 

Nån som gillar att köra skottkärra på dagis! Lastar stenar å kör runt. Ja, såhär ser det ut när det är sovdags efter lunch, på rad! Dom bara lägger ner barnen å dom somnar så gott! 
(null)